4. Épületek

4. Épületek

Vissza

Világcsoda kategóriák és a szinergia bónusz

Mik azok a Világcsoda kategóriák/osztályok?
Mostantól fogva minden egyes csoda egy vagy két kategóriába tartozik bele, összesen hatféle osztályt különböztetünk meg: Természet, Palota, Templom, Erőd, Szobor és Aréna. Ez nem csak magára az aktív csodákra lesz hatással, hanem magukra az erőforrásokra is, melyek a fejlesztéséhez szükségesek. Mindegyik kategóriának van egy külön csodaanyaga, melyet Leonardo da Vinci segítségével szerezhetsz meg!

Milyen szinergiabónuszok vannak a játékban és hogyan működnek?
Az összes Világcsoda kategóriától függetlenül, a csodák rendelkeznek egy különleges bónusszal, mely állandóan megnöveli az aktív kategóriájú csodák hatását a városodban.
A könnyebb megérthetőség kedvéért, a Colosseum az Aréna és Erőd kategóriába tartozik bele és +4%-os nehéz gyalogos sebzést biztosít minden aktív csoda után, mely a Szobor osztály tagja. Vagyis, ha az aktív csodáid között van Zeusz szobra, Stonehenge, Terrakotta hadsereg és a Nagy Szfinx, akkor annak köszönhetően, hogy az összes Szobor osztályú, összesen +16% nehéz gyalogos sebzést ad a szinergia miatt.

Tervezz és próbáld változtatgatni a csodáidat a számodra elérhető lehető legjobb szinergia eléréséhez!

A szinergia növekszik a különböző csodák szintjének növelésével?
Nem. A szinergia bónuszok fixek és onnantól lehet használni, ahogy feltalálsz egy új Világcsodát.


További kérdésekért vagy részletesebb információért, kérjük látogassátok meg a Discord szerverünket vagy a Facebook csoportunkat! Egy csodálatos közösség vár Rád!
Nyelv kiválasztása