2. Általános tippek

2. Általános tippek

Vissza

Szezonbérlet

Mi az a szezonbérlet?

A szezonbérlet egy új játékelem a Rise of Culturesben, melynél körülbelül egy hónap leforgása alatt különböző feladatokat lehet teljesíteni, ami után különböző jutalmak járnak.

Milyen feladatokat kell elvégezni?

Egy adott szezonon belül küldetések lezárásával lehet előrehaladni és jutalmakat begyűjteni.
Vannak napi feladatok, melyek viszonylag könnyűek és gyorsan lezárhatóak. Naponta három darab jelenik meg belőlük.
A következő típus az a parancsnoki feladat, ebből a szezon legelején két darab jelenik meg, majd minden nap egy-egy új. A küldetések halmozódnak, azaz ha valamelyiket nem zárod le egy nap alatt, akkor másnap is elérhető lesz az újjal együtt.
Az utolsó fajta az a terjedelmes típusú, mely a nevéből is kikövetkeztethető, hogy itt a nehezebb, lassabban teljesíthető feladatok fognak megjelenni. Háromnaponta egy új válik elérhetővé és a parancsnokihoz hasonlóan ezek is halmozódnak egymásra egészen a szezon végéig.

Mit kapok a feladatok lezárásáért cserébe?

Minden feladat lezárásáért cserébe zsetonnal jutalmaz meg a rendszer, mely az előrehaladáshoz szükséges az adott szezonon belül.
A képernyő fenti részén látható, hogy hány darab zseton szükséges ahhoz, hogy a következő ellenőrzőpontra eljuss. Összesen 25 ellenőrzőpont van egy szezonon belül.

Na,de a lényeg. Mit lehet nyerni?

A nyeremények fülön két különböző részleget látsz. Minden játékos jogosult az ingyenes út által kínált nyereményekre.
Viszont, ha extra jutalmak birtokosa is szeretnél lenni, akkor megvásárolhatod az aranyjegyet, ami a teljes aktuális szezon alatt érvényes. Ha az aranyjegyet a szezon utolsó napján veszed meg, akkor visszamenőlegesen megkapod az összes extra jutalmat a már teljesített ellenőrzőpontok után.

Mindegyik szezonnak egy külön, korábbi témája van. Azaz, lehetséges korábbi eseményépület fejlesztő zsetonját megszerezni! Persze még számos jutalom van, választókészletek, ládák régi események épület testreszabásaival stb.
Vannak olyan jutalmak is, amelyek kizárólag a Szezonbérlet játékelemhez tartoznak, mint például a Pompás kert fejlődőépület, amely munkásokat, kultúrát és kutatási pontokat biztosít vagy egy új puzzle épület; a Parancsnoki torony, amely zsoldosparancsnokokat termel.
Számos új testreszabás is vár rád!




Vess egy pillantást a YouTube videónkra és tudj meg még többet a Szezonbérletről!
Irány a videó: 
https://innogam.es/RoC-SeasonPass
Nyelv kiválasztása