5. Fiók és Support

5. Fiók és Support

Vissza

Tudok telefonról játszani?

Igen, a Rise of Cultures-t számítógépről, valamint szinte bármilyen eszközről lehet játszani, mely támogatja a modern böngészőket, azaz telefonról is!
Jelenleg az Android 7.1.1 vagy újabb verziójú, illetve az iOS 13 vagy újabb verziójú készülékeket támogatjuk.

Ha számítógépen a böngészőn keresztül játszol, akkor AM szerver esetében a https://am-play.riseofcultures.com/ EU szervernél pedig https://eu-play.riseofcultures.com weboldalról érheted el játékunkat. Viszont telefon esetében ajánljuk, hogy a mobilapplikáción keresztül játssz.

Legelső lépésként tudd meg, hogy melyik szerveren van a játékoskaraktered. Ezt egyrészt elárulja az url első két betűje (am vagy eu) vagy a beállítások menüpontban található játékosazonosító előtti kód. Ha ez megvan, akkor irány a  Play Store, vagy az AppStore, és töltsd le majd telepítsd fel a Rise of Cultures applikációját az okostelefonodra. Indítsd el a játékot és zárd le a bevezetőjét.
Ezt követően tudod összekötni a fiókodat és elérni az eredeti előrehaladásodat. Menj a beállítások menüpontra majd a válaszd a 'Fiókbeállítások' opciót. Itt kattints a 'Bejelentkezés' fülre, mely a képernyő tetejénél van.
Itt ki kell választanod azt, hogy melyik szerveren van az eredeti fiókod, a legelső lépést ezért kellett végrehajtani. Válaszd ki a megfelelőt majd add meg a bejelentkezési adataidat, melyet a böngészőnél is használsz: az e-mail címedet és a jelszavadat.

És meg is vagyunk! A játék újratöltődik és ismét élvezheted a Rise of Culturest teljes pompájában. Innentől fogva egyszerre játszhatsz bármelyik eszközödön.

Ha bármilyen egyéb kérdésed adódik, akkor bátran fordulj a közösségünkhöz a Discord szerverünkön, vagy a Facebook Csoportunkban lévő játékosokhoz! Egy igazán segítőkész játékosbázisunk van!
Nyelv kiválasztása