7. Csaták

7. Csaták

Vissza

Hogyan szerezhetek stratéga pontokat a játékos összecsapásokon?

Ahhoz, hogy stratéga pontokat szerezz és feljebb lépj a ligarangsorban, ki kell hívnod egy másik játékos védekező hadseregét.

Ha támadást szeretnél indítani egy másik játékos ellen, válaszd a "Támadás indítása" lehetőséget:

Ekkor megjelenik a lehetséges ellenfelek listája. A nevük és korszakuk mellett láthatod a védekező seregükben elhelyezett egységeiket is. Két számot is észrevehetsz a képen: bal oldalon - a játékos birtokában lévő stratéga pontok, jobb oldalon - a győzelem esetén megszerezhető stratéga pontok számát:

A lehetséges ellenfelek listája minden órában újra sorsolásra kerül, az utolsó újrakeveréstől számítva (így amikor először megnyitod az ellenfélválasztó képernyőt, az időzítő 59 perccel kezdődik). Az újrasorsolás akkor is megtörténik, ha megtámadsz valakit (függetlenül az eredménytől). Ebben az esetben új ellenfeleket kapsz, és a visszaszámláló időzítő is újraindul. Ha nem akarsz sem harcolni, sem várni, akkor drágakövekkel kihagyhatod az időzítőt, hogy tetszés szerinti időpontban indítsd el az újrakeverést.

Mindig választhatsz könnyű, átlagos és nehéz ellenfelek közül, és 10-től 400 stratégiai pontig terjedő értéket nyerhetsz, attól függően, hogy milyen erőviszonyok vannak közted és a másik játékos között. Nyomd meg a "Támadás indítása" gombot a kezdéshez! Ne feledd, hogy ennek a gombnak a használata azonnal eltávolít egy támadási kísérletet, még akkor is, ha úgy döntesz, hogy visszavonulsz a csatából. Ne aggódj, ezek kétóránként regenerálódnak.
A csatát követően a szokásos összefoglaló képernyő jelenik meg, két új elemmel kiegészítve:
Láthatod a stratéga pontjaid számát, valamint a hátralévő támadási kísérletek aktuális számát. A zárójelek a csatát megelőző állapothoz képest mutatják a változást.

Nézd meg az oktatóvideónkat, ha mindennel képbe akarsz kerülni!

Nyelv kiválasztása