2. Basis tips

Terug

Hoe kan ik mijn spelersnaam en avatar veranderen?

Je kan je naam en avatar veranderen in het instellingenscherm. Deze vind je in de onderste balk. Wanneer je het scherm open hebt, zie je jouw huidige spelersnaam en avatar op het scherm. Druk erop om deze aan te passen.
Je spelersnaam zal zichtbaar zijn voor andere spelers. Wanneer je vervolgens nogmaals je spelersnaam wilt veranderen, zal je dat een aantal gems kosten. Dus kies wijs!

Belangrijk: Bescherm je identiteit. Kies geen spelersnaam waar je persoonsgegevens aan gekoppeld kunnen worden. Mocht je dit toch per ongeluk gedaan hebben, neem dan contact op met de supportdienst.
Het kan ook zijn dat we jouw spelersnaam veranderen wanneer deze ongepast blijkt te zijn, houd hier dus rekening mee.