7. Gevechten

Terug

Hoe krijg ik Strategiepunten in Speler Ontmoetingen?

Om Strategiepunten te verdienen en omhoog te klimmen in de Competitie Ranglijst, moet je het verdedigende leger van een andere speler uitdagen.

Om een aanval tegen een andere speler te beginnen, selecteer je "Aanval starten":

Dit toont een lijst met potentiële tegenstanders. Naast hun naam en tijdperk zie je ook de eenheden die ze in hun respectievelijke defensieve legers hebben geplaatst. Je ziet ook twee getallen: links - de Strategiepunten die de speler bezit en rechts - de Strategiepunten die je kunt verdienen als je wint:

De lijst met mogelijke tegenstanders wordt elk uur herschikt, gerekend vanaf de laatste herschikking (dus als je voor het eerst het selectiescherm voor tegenstanders opent, zie je een timer die op 59 minuten begint). Er wordt ook opnieuw geschud als je iemand aanvalt (ongeacht het resultaat). In dat geval krijg je een nieuwe set tegenstanders en wordt de afteltimer ook opnieuw ingesteld. Als je niet wilt vechten of wachten, kun je de timer overslaan met Edelstenen om het herschikken naar believen te starten.

Je krijgt altijd een selectie van makkelijke, gemiddelde en moeilijke tegenstanders en je kunt tussen de 10 en 400 Strategiepunten krijgen, afhankelijk van de krachtsverhouding tussen jou en de andere speler. Druk op de knop "Aanval starten" om te beginnen! Onthoud dat je met deze knop meteen één Poging tot Aanval verwijdert, zelfs als je besluit om je terug te trekken uit de strijd. Maak je geen zorgen, ze regenereren elke twee uur.
Na het Gevecht zie je het gebruikelijke overzichtsscherm met de toevoeging van twee elementen:
Je ziet je nieuwe aantal Strategiepunten en het huidige aantal resterende Pogingen tot Aanvallen. Tussen haakjes zie je de veranderingen ten opzichte van voor het gevecht.

Bekijk onze Introductie video als je meer wilt weten over deze functie!