Základní tipy

Základní tipy

Zpět

Potřebujete více mincí?

Mince jsou velmi důležité a potřebné k nákupu nových zvířat, budov nebo dekorací. V pravém horním rohu najdete aktuální stav počtu vašich mincí.
Mince lze získat jako odměny za úkoly a nové úrovně. Co dalšího můžete udělat, abyste vydělali více mincí?

První místo, kde můžete vydělat mince, je objednávková tabule. Jakmile nasbíráte správný počet produktů, můžete je dodat na trh nebo příteli. Počet mincí, které získáte, závisí na produktech a jejich množství.A když už mluvíme o doručování objednávek, je třeba zmínit i naši nákladní loď. Jakmile postavíte molo, přijede loď. Kapitán Roger by rád vyměnil cenné suroviny a mince za vaše produkty. Když loď vyrazí, můžete připravit další objednávku. Zkontrolujte tabuli a zjistěte, které produkty budou potřeba v další zásilce.
Jak vaše zkušenosti porostou, dostanete se na novou úroveň, za kterou získáte několik odměn, včetně mincí. Navíc když se zvýší úroveň vašeho přátelství s vesničanem, můžete získat další bonusy, jako je 100 % více mincí za dokončení objednávky z objednávkové tabule.
Možností je ale více! Ve všech lokacích najdete truhly a sudy. Některé obsahují hodně zlata a občas najdete i mince. A když budete mít štěstí, můžete najít i zlatou rudu. Zlatou rudu můžete přeměnit přímo na mince!
Výběr jazyka