Lokality

Lokality

Zpět

Vše důležité o lokalitách

Naše dobrodružství se skládá z kapitol a v každé kapitole je několik lokalit, které můžeme navštívit jednu po druhé. Kapitoly a lokality mají svá jména. A tak se kapitola číslo 1, kde hledáte moudrou ženu, jmenuje „Odlet“ a obsahuje 4 lokality:
  1. Lesnaté země
  2. Hora Tshuka
  3. Tungremský les
  4. Mýtina Fortune
V každé lokalitě můžete sbírat suroviny, nicméně tyto suroviny se v různých lokalitách mohou lišit. V Lesnatých zemích můžete tedy najít hodně měkkého dřeva, tvrdého dřeva a některých minerálů, ale v Hoře Tshuka, kde je opravdu chladno, najdete spoustu borového dřeva a ještě více ledu, který lze roztavit ve vodu. Všechny z nich jsou zdroje, které můžete ve vaší vesnici potřebovat.

V lokalitě můžete také najít speciální předměty sloužící ke splnění úkolů, například ohnivé květiny, které lze sbírat na výrobu paliva pro horkovzdušný balón. Nechybí ani zajímavosti jako jsou ohniště nebo kamna. Na těchto místech můžete vařit, abyste měli více energie, rozpouštět led, abyste získali vodu a další.
V každé lokalitě jsou ukryty modré energetické láhve, sudy a truhly plné zlatých mincí, zlata nebo železných rud, ovoce, kupeckých žetonů nebo předmětů, které urychlují produkci vašich zvířat a plodin.


Při otevírání truhel nebo sudů, případně při čistění cesty na mapě můžete také najít tzv. sbírkové předměty. Jakmile nasbíráte všech 5 předmětů z jedné sbírky, můžete je vyměnit za odměnu, jako jsou energie, ovoce, voda a další.
Výběr jazyka