Týmy

Týmy

Zpět

Vše důležité o týmových průzkumech

Vy a váš tým se můžete zúčastnit týdenní týmové události, která nese název Týmové průzkumy. V této události můžete společně s vaším týmem prozkoumávat oblasti tajemného ostrova. Nejprve ale musíte opravit starou věž do její bývalé slávy. Průzkumná věž v Sunrise Village byla založena před více než stoletím, kdy se sešli hledači vzrušení, aby se pustili do hledání v naději, že najdou nové země a poklady.

Až bude Průzkumná věž náležitě připravena, budete se moci připojit k týdenním průzkumům a spolupracovat na průzkumu ostrova, kde můžete se svým týmem nalézt spoustu pokladů a taktéž cenné předměty. Jedná se o týdenní událost s denní přestávkou před začátkem další události.
Na levé straně herní obrazovky najdete ikonku týmových průzkumů, kde můžete vidět, kolik času vám zbývá do konce této události, a také vaše aktuální umístění v žebříčku týmů. Pod ikonkou týmových průzkumů naleznete ikonku aktuálního úkolu s časem zbývajícím do splnění tohoto úkolu.
Každý člen týmu nalezne úkoly k řešení na různých místech, kdy každý úkol musí být dokončen v omezeném čase. S každým úspěšně dokončeným úkolem získáte průzkumné pro váš tým a cenné odměny, jako jsou například zkušenosti. Některé úkoly se skládají z více speciálních úkolů a za splnění všech těchto úkolů v daném úkolovém bodu můžete obdržet truhlu, ze které můžete získat další odměny, jako je například energie.

Abyste jako tým mohli objevit další zemi, musíte nasbírat určitý počet průzkumných bodů. S každou další objevenou zemí je požadovaný počet bodů samozřejmě vyšší. Nicméně platí, že čím dále půjdete, tím více odměn získáte.
Počet bodů získaných vaším týmem určí vaše celkové umístění v žebříčku. Nejlepší 3 týmy se umístí v kategorii Legendární průzkumníci a další v kategoriích Mistři průzkumníci, Průzkumníci a Nováčci. Váš tým obdrží odměny, pokud dokončíte průzkumy v jakékoliv z těchto skupin. Ve výsledkové tabulce můžete vidět, které ceny jsou dostupné pro nejlepší týmy v aktuálním týdnu.
V týmovém chatu můžete motivovat své spoluhráče, aby s vámi plnili úkoly. Čím více úkolů dokážete splnit, tím více získáte bodů. Pamatujte, že dobře sehraný tým dosahuje skutečně fantastických výsledků.

Výběr jazyka