Teams

Teams

Terug

Alles over Teamverkenning

Je kunt samen met je team deelnemen aan een wekelijks evenement genaamd Teamverkenning. Hierin kun je samenwerken om regio's van een mysterieus eiland te verkennen. Eerst moet je de toren repareren. The Verkenners Toren in Sunrise Village is meer dan een eeuw geleden gebouwd en werkt gebruikt in de hoop om nieuwe gebieden en schatten te vinden.

Zodra de toren klaar is, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de wekelijkse verkenningen en samen te werken om schatten en waardevolle boosts voor je team te vinden. Het is een wekelijks evenement met een dag pauze voor het volgende evenement start.
Aan de linkerkant van je scherm kun je het Teamverkenning icoon vinden waar je kunt zien hoeveel tijd je hebt tot het eind van het evenement als ook de huidige positie in de team ranglijst. Onder het verkenning icoon, kun je het icoon vinden met de opdracht die moet worden voltooid en de tijd die daar nog voor beschikbaar is.
Elk teamlid zal opdrachten vinden die op een moment moeten worden voltooid. HIer is een beperkte tijd voor. Voor elke voltooide opdracht zal je verkenningspunten voor je team verdienen en mooie beloningen zoals ervaring. Sommige punten hebben meerdere opdrachten. Voor het voltooien van alle opdrachten op een punt, krijg je een kist waar meerdere beloningen in kunnen zitten zoals bijvoorbeeld energie.

Om nieuwe gebieden te ontdekken, moet je als team een bepaald aantal verkenningspunten verzamelen. Met elk succesvol ontdekte land, zal het aantal benodigde punten hoger worden. Daarnaast zul je meer beloningen krijgen.
Het aantal punten verkregen door je team, bepaalt de plek op de ranglijst. De top 3 teams plaatsen zich als Expert legendarische verkenners ranglijst. Daarna krijg je de fervent verkenner categorie en de laatste is de amateur verkenner categorie met de laatste 3 teams. Je team zal beloningen krijgen als het verkenningsevenement in de eerste of tweede categorie plaatst. In de ranglijst kun je zien wat de prijzen zijn voor de top teams voor deze week.
In de teamchat kun je je teamgenoten motiveren om de opdrachten met je te doen. Zodra meer opdrachten zijn gedaan, krijg je meer punten. Vergeet niet, een goed gecoördineerd team kan geweldige resultaten bereiken.

Selecteer taal