Guldklumper

Tilbage

Jeg har købt nuggets, men har ikke modtaget dem. Hvad gør jeg?

Vi beklager virkelig ulejligheden. Kontakt os, så sørger vi for at løse problemet så hurtigt som muligt. For at fremskynde behandlingen af din anmodning skal du sørge for at medsende enhver form for information, der kan hjælpe os med at spore dit køb. F.eks. hvilken betalingsmetode og udbyder, der blev brugt, hvad købte du, ethvert bekræftelsesnummer, et skærmbillede af betalingsbekræftelsen osv.