Migration

Migration

Tilbage

Jeg har karakterer på alle mulige verdener, hvor jeg kunne migrere til. Hvad kan jeg gøre?

For at være i stand til at bruge migreringsindstillingen, skal du permanent slette din konto på en af verdenerne, hvor migreringen er åben. Hvis du ikke ønsker at gøre det, kan vi foreslå dig at bede andre spillere om at hjælpe dig ved at overføre dine varer til den respektive verden. Sælg dem bare via markedet, og så sælger de tilbage til dig efter migration. Dog gør dette kun med spillere, som du har tillid til. Supportteamet kan ikke hjælpe dig, hvis de ikke giver dig varerne tilbage igen.

Varer, der ikke kan sælges på markedet, kan ikke overføres til andre verdener. Du kan dog sende en anmodning til vores support om at overføre en vare til den verden migrationen er åben for, hvis du har en aktiv karakter i alle verdener, hvor migrationen er mulig, og du opfylder alle følgende krav:
  • Varen var kun tilgængelig under et salg og kan nu ikke fås,
  • Varen blev købt med nuggets,
  • Varen kan ikke sælges på markedet.
ELLER
  • Emnet blev opnået fra en opgave, som ikke længere er tilgængelig i spillet,
  • Varen kan ikke sælges på markedet.
ELLER
  • Genstanden er en  begivenheds vindende genstand (fra påskebegivenhed, uafhængighedsdag, oktoberfest), som blev modtaget ved at vinde en af vores hovedbegivenheder.

Bemærk, at supportteamet ikke er forpligtet til at overføre noget, da dette normalt ikke er muligt, så de kan når som helst kan afvise din anmodning, selvom du opfylder de nævnte kriterier.

Vælg sprog