Nogle gange er jeg på førstepladsen, men pludselig er jeg på andenpladsen, men jeg var langt foran. Hvordan vises placeringen i tilfælde af uafgjort?

Dette kan kun ske, hvis du er lige med en anden spiller. Hvis 2 eller flere spillere har den samme statistik, vises de alle som samme rang. Hvis en spiller bevæger sig fremad på placeringen, vil de være top 1, og de andre spillere, der var lige langt, bliver top 2.