Μεταφορά

Μεταφορά

Πίσω

Πως μπορώ να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου;

Εάν είναι διαθέσιμη μια επιλογή μετακίνησης, θα είναι προσβάσιμη στο μενού ρυθμίσεων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Μεταφορά χαρακτήρα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό κόσμο προορισμού. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας πριν κάνετε κλικ στο κουμπί μεταφοράς.
Ο χαρακτήρας σας δεν θα μετακινηθεί αμέσως μετά την επιλογή του. Όλες οι προγραμματισμένες μετακινήσεις πραγματοποιούνται όλη τη νύχτα, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε μεταξύ προγραμματισμού και οριστικοποίησης της μετακίνης χαρακτήρων χωρίς να ακυρώσετε τη διαδικασία. Μετά από αυτό το διάστημα θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον χαρακτήρα σας εκτελώντας μια κανονική σύνδεση και επιλέγοντας τον κόσμο προορισμού για είσοδο.