Technikai problémák

Technikai problémák

Vissza

Problémám van egy kaland befejezésével. / A kaland nem működik megfelelően.

Kérjük menj végig a következő lépéseken és tippeken:

  1. Kérjük ellenőrizd, hogy teljesíted-e a kaland előfeltételeit. Ezt megnézheted a Wiki oldalunkon. Sajnáljuk, ha egy adott kalandleírás nem elérhető a wikin, dolgozunk rajta. Kérjük lépj kapcsolatba a támogató csapatunkkal, hogy többet tudj meg.
  2. Bizonyos kalandokhoz el kell menned a kalandosztóhoz, hogy elfogadhasd/lezárhasd a kalandot.
  3. Ha egy kalandtárgyat kell megtalálnod, kérjük győződj meg arról, hogy viseled a szükséges tárgy(ak)at ahhoz, hogy megtaláld az adott kalandtárgyat.
  4. Kérjük légy türelmes, mivel néhány kalandtárgy nagyon kis találati eséllyel rendelkezik. Ritkán megtörténhet, hogy akár több száz munka elvégzése után se találod meg. Ne add fel!
  5. Kérjük vedd figyelembe, hogy néhány kaland időkorlátos lehet (pl. csak bizonyos időintervallum alatt vagy napokon fogadhatod el vagy zárhatod le, vagy csak néhány napod van ezek befejezésére a kaland elfogadása után, vagy egy másik kaland lezárását követően). Ezen információ nem biztos hogy megjelenítésre kerül a wiki oldalunkon. Ha ez a helyzet, kérjük lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.
  6. Néhány kaland csak események alatt elérhető. Egy bizonyos mennyiségű kalandsor csak az események ideje alatt elérhető és csak ezen időszak alatt zárható le.
  7. Az ismételhető kalandok 181 nap után zárhatóak le, a normál kalandsor befejezését követően.
  8. Kérjük emlékezz arra is, hogy a legtöbb kalandsorhoz szükséges az, hogy a  "Mentsd meg a kocsmát 2. rész" kalandsorod le legyen zárva.
  9. Megjegyzés: be kell fejezned a bevezető kalandsort, hogy a napi feladatok elérhetőek legyenek a kocsmában.

Ha ez nem segített, kérjük lépj bátran kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal és örömmel fogunk az ügyedben segíteni!
Nyelv kiválasztása