Regels en interactie met andere spelers

Terug

Iemand heeft een bod van de markt gestolen dat bedoeld was voor een andere speler.

Elk item dat op de markt wordt gebracht, kan door iedereen op de server worden gekocht. Het toevoegen van een opmerking met een bijnaam betekent niet dat je de aankoop beperkt tot de respectievelijke speler, iedereen kan het kopen. Helaas is dit volgens de spelregels geen overtreding van de regels en kan het ondersteuningsteam de items die op deze manier door anderen op de markt zijn gekocht, niet teruggeven.

Wat we kunnen adviseren is dat u de volgende keer via de markt ruilt als u er allebei bent.

Bedankt voor uw begrip!