Probleme tehnice

Probleme tehnice

Înapoi

Am probleme cu terminarea unei misiuni / o misiune are probleme.

Vă rugăm să parcurgeți următorii pași și sugestii:

  1.  Verificați dacă ați îndeplinit toate cerințele misiunii. Pentru a face acest lucru, accesați paginile noastre Wiki și căutați misiunea. Ne pare rău dacă această misiune specială pe care o căutați nu este disponibilă în prezent în wiki. Vă rugăm să contactați asistența noastră pentru a afla mai multe.
  2. Pentru anumite misiuni, va trebui să mergeți la NPC pentru a accepta / termina misiunile.
  3. Dacă doriți să găsiți un item de misiune, vă rugăm să vă asigurați că purtați obiectele necesare pentru a le putea găsi.
  4. Vă rugăm să aveți răbdare, deoarece unele iteme de misiunie au o șansă foarte mică de găsire. Rar, se poate întâmpla ca și  după mii  de munci să nu-l obțineți. Nu renunțați!
  5.  Vă rugăm să rețineți că unele misiuni pot avea o limitare de timp (de exemplu, puteți închide / accepta între anumite ore, zile sau aveți doar câteva zile pentru a o finaliza după ce ați acceptat sau a finalizat o altă căutare). Aceste informații nu pot fi menționate în paginile noastre wiki. Dacă da, vă rugăm să ne informați contactând serviciul de asistență pentru clienți.
  6. Unele misiuni sunt disponibile numai în timpul evenimentelor.
  7. Misiunile repetabile pot fi acceptate numai după 181 de zile de la realizarea misiunii normale.
  8.   Amintiți-vă, de asemenea, aproape toate misiunile necesită să fi terminat tutorialul și în special, „Salvați salonul, partea a 2-a”.
  9.  Notă: de asemenea, trebuie să terminați misiunile tutorialului pentru a putea finaliza misiunile zilnice din salon.


În cazul în care acest lucru nu a ajutat, nu ezitați să contactați serviciul de asistență pentru clienți.
Selectează limba