Guldklimpar

Tillbaka

Några av mina klimpar saknas

Du kanske har "auto-förläng" aktiverat på ditt konto vilket automatiskt förlänger premiumfunktioner varje gång de går ut, om du har tillräckligt med klimpar.

För att inaktivera auto-förläng, klicka på Shoppen och sedan på Premiumfliken. Brevid premiumalternativen kan du klicka ur de gröna kryssrutorna. Detta kommer att inaktivera auto-förlängningen. Du måste göra detta på alla dina aktiva världar.

Du kan alltid kolla din premiumlogg genom att välja "Köp klimpar" i Loggfliken. Här kan du se allt du spenderat klimpar på. Om du har några frågor är det bara att kontakta supporten.