Forum

Hur registrerar jag mig och loggar in på forumet?

När du registrerar dig för spelet får du bara ett konto för själva spelet. Du måste registrera dig för forumet separat. När du registrerar dig där måste du använda samma information (användarnamn och lösenord) för att skapa ett forumkonto.

För att detta ska fungera är det viktigt att du först bekräftat din epostadress i spelet. Om du inte gjort det redan kan du hitta mer information här.

När du bekräftat din epostadress kan du skapa ditt forumkonto genom att klicka på Registrera-knappen på forumets startsida.

Om det inte hjälpte, var god kontakta vår support så hjälper de dig!