Kmeny

Kmeny

Zpět

Jaká existují práva v kmenu?

Níže najdete seznam práv, která mohou být přiřazena hráčům, kteří jsou členové kmene.

Zakladatel Found.png Zakladate kmene má úplně všechna práva v kmenu. Může kmen rozpustit, změnit jeho název či nastavení a upravovat práva ostatním hráčům. Tyto práva by neměl získat nespolehlivý člověk, protože může kmen rozpustit a vy tak přijdete o vše, co v něm bylo a budete muset začít s novým kmenem od začátku.
Vůdce Lead.png  Vůdci mají téměř všechna práva v kmenu, mohou měnit práva ostatním členům kmene a dokonce je i z kmene vyhodit. Vůdce však nemůže vyhodit zakladatele kmene. Dávejte si pozor, komu taková práva dáte, aby je případně nezneužil a neuškodil vám.
Náborář Invite.png  Náborář může posílat pozvánky do kmene jiným hráčům.
Diplomat Diplomacy.png  Diplomat může upravovat profil kmene a měnit jeho diplomacii. Může nastavovat jiné kmeny jako spojence, nepřátele či dohodu o neútočení.
Hromadná zpráva Mass mail.png Toto právo umožní hráčům posílat hromadné zprávy celému kmenu. Chcete-li však posílat zprávu více, než třem hráčům, potřebujete mít aktivní prémiový účet.

Moderátor Forum mod.png Moderátoři mohou upravovat a mazat příspěvky ve vašem kmenovém fóru.
Skryté fórum Internal forum.png Toto právo umožní hráčům vidět části fóra, které jsou označena jako skrytá běžným členům kmene.
Důvěryhodný člen Trusted member.png Důvěryhodní členové kmene mohou vidět části fóra, které jsou viditelná pouze pro důvěryhodné členy.

Výběr jazyka