Ξεκινώντας

Ξεκινώντας

Πίσω

Τι χρειάζομαι προτού ξεκινήσω;

Στην αρχή χρειάζεσαι μόνο ένα πράγμα: Πόρους! Γι' αυτό πρέπει να αναβαθμίσεις τα κτήρια παραγωγής πόρων (ξυλουργείο, λατομείο, σιδηρωρυχείο) κατά μερικά επίπεδα. Μην ξεχάσεις να αναβαθμίσεις και την Αποθήκη για να μην χάνεις τους πόρους που παράγουν τα κτήριά σου.

Μόλις εξασφαλίσεις μια σταθερή ροή πόρων από τα κτήρια παραγωγής, μπορείς να ξεκινήσεις να στρατολογείς μονάδες. Στον Στρατώνα (χρειάζεται Επιτελείο στο επίπεδο 3) μπορείς να ξεκινήσεις να στρατολογείς Δορατοφόρους. Αυτοί παρέχουν προστασία από πιθανές επιθέσεις που έχουν σκοπό να λεηλατήσουν τους πόρους σου, ενώ δεν είναι καλοί στην επίθεση. Είναι όμως καλοί στο να σου λεηλατήσουν τους πρώτους πόρους από γειτονικά χωριά βαρβάρων.

Εκτός από τις μονάδες που θα στρατολογήσεις, υπάρχουν κι άλλοι τρόπο για να προστατεύσεις τους πολύτιμους πόρους στην αρχή του παιχνιδιού. Ένας εξ αυτών είναι να αναβαθμίσεις την Κρυψώνα. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο της Κρυψώνας, τόσους περισσότερους πόρους θα προστατέψει από πιθανές λεηλασίες. Ακόμη ένας είναι να αναβαθμίσεις το Τείχος (χρειάζεται Στρατώνας επιπέδου 1). Όσο υψηλότερο το επίπεδο του Τείχους, τόσο υψηλότερη η βασική άμυνα του χωριού. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως οι εχθροί σου θα έχουν περισσότερες απώλειες όταν κάνουν επίθεση στο χωριό σου που έχει υψηλό επίπεδο Τείχους.

Όταν αρχίσεις να συγκεντρώνεις πόρους, ίσως είναι ώρα να χτίσεις την Αγορά (χρειάζεται Επιτελείο επιπέδου 3 και Αποθήκη επιπέδου 2). Από την Αγορά μπορείς να δεις τις προσφορές που δημιουργούν άλλοι παίκτες, να δημιουργήσεις δικές σου για πόρους που έχεις έλλειψη προσφέροντας αυτούς που έχεις σε πλεόνασμα και να αποκτήσεις πρόσβαση στο Ανταλλακτήριο Premium.

Τέλος θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις στην γύρω περιοχή για μια φυλή που μπορείς να γίνεις μέλος της. Είναι ευκολότερο να μάχεσαι σε μια ομάδα αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους!

Επιλογή γλώσσας