Η Τέχνη του Πολέμου

Η Τέχνη του Πολέμου

Πίσω

Τί είναι ο Paladin;

Εαν το σύστημα paladin είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να στρατολογήσετε έναν paladin απο το Άγαλμα. Μπορείτε να μετονομάσετε τον paladin σας, αλλά για τώρα ας τον πούμε Paul. Εαν ο paladin πεθάνει, μπορεί να στρατολογηθεί ένας νέος. Ο paladin είναι μία καλή προσθήκη σε επιθέσεις λεηλασίες στην αρχή του παιχνιδιού. Μειώνει τις απώλειες και μπορεί να κουβαλήσει κάποιους πόρους.

Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμος στην άμυνα. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικός όταν δουλέυει μαζί με paladin που έχουν σταλθεί απο τους συμμάχους σου. Έτσι, ακόμα και μεγάλοι στρατοί μπορούν να χάσουν.

Ο paladin παίζει ένα σημαντικό ρόλο και στη συνέχεια του παιχνιδιού, μιας και κάνει την ταχύτητα υποστήριξης γρηγορότερη. Κάθε μονάδα που στέλνεται ως υποστήριξη με τον paladin, ταξιδεύει στην ίδια ταχύτητα με αυτόν. Για παράδειγμα, οι ξιφομάχοι που είναι η πιό αργή μονάδα πεζικού, ταξιδεύουν στη μισή ταχύτητα με τον paladin. Μπορείς επίσης να μεταφέρεις τον paladin μεταξύ των χωριών σου απο τη στιγμή που έχεις περισσότερα απο 1 Αγάλματα.

Επιλογή γλώσσας