Kezdő lépések

Kezdő lépések

Vissza

Mi történik, ha csatlakozom egy olyan világhoz, amely már egy ideje online van?

Ha csatlakozik egy olyan világhoz, amely már régóta zajlik, ajánlatos egy kicsit változtatni a stratégiáján. Természetesen továbbra is fontos egy jó alapforrás termelés, hogy gyorsan fel lehessen építeni a falut. De gyorsan el kell kezdenie a falu védelmét. Ehhez a legjobb, ha felépítjük a falat és a rejtekhelyet, valamint néhány egységet. Gyakran az is segíthet, ha ír a potenciális támadóinak. Mindig ajánlatos az általad gyártott egységeket más falvak kifosztására használni. A kifosztott erőforrások nagyban segítik a növekedést.
Most megmutatjuk a legnagyobb különbséget a szokásos kezdéshez képest: Ne kövesd el azt a hibát, hogy túlságosan az első nemesed megalkotására koncentrálsz. Logikusnak tűnhet, ha megpróbálsz egy második falut a lehető leggyorsabban szerezni, de nem segít, ha nem tudod megvédeni a falvakat. Ha csak a nemesre koncentrálsz, akkor könnyű célpont vagy, és egyben kedvelt célpont is, mivel a nagyobb játékosok örülnének egy olyan falunak, amely már úton van a nemestermesztés felé. Mire a támadások beindulnak, általában már késő.
Az erre való felkészülés egyik módja a védekező stratégia alkalmazása. Ez azt jelenti, hogy sok kard- és lándzsás harcost kell létrehozni. Ha elég csapatot hoz létre, akkor nagyon drága célpont vagy, és a támadója általában megpróbál könnyebb célpontot találni. A morál akkor is segít, ha nagyobb játékosok támadnak meg. Egy nagyon nagy játékos támadóerejének akár 70%-át is elveszíti a morál miatt.
A biztonsági szakasz eltarthat egy ideig, de általában kifizetődik, mivel ezeket a védekező csapatokat mindig használhatja a későbbi játékban. Ha már van egy jó mennyiségű védőcsapat – például 1200 lándzsa és 1200 kard –, akkor elkezdhet gondolkodni egy nemesen. Valószínűleg meg tudja mondani, milyen értékes volt ez a taktika, ha megnézi a szomszédok falvait...

Nyelv kiválasztása