Cikk

Hogy tudom visszaállítani a fiókom, vagy újrakezdeni a játékot?

A fő fiókod (más néven: regisztrációs fiók) nem állítható vissza. Azonban, ha a jelenlegi világon újra szeretnéd kezdeni a játékot, akkor a fiókod beállításai menüben válaszd ki az újrakezdés funkciót. Ekkor a jelenlegi fiókod törlődik, és a térkép szélén új lehetőséget kapsz a játékra.