Cikk

Hogy tudom törölni a fiókom egy világról?

A játékbeli fiók a beállítások menüpontban törölhető. A következő helyen érhető el: Fiók → Fiók törlése.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a törlés hozzávetőlegesen öt napig tart, és ez időtartam alatt ez visszavonható. Csak az adott világról törlődik a fiók, és ha több világról is törölni szeretnéd a fiókod, akkor azt minden világon meg kell tenned.