Tilbake

Spillet sier at jeg bruker samme internettforbindelse som en annen spiller som jeg ikke kjenner

Spillet bruker flere mekanismer for å blokkere handlinger fra spillere med samme forbindelse. I noen tilfeller som mobildata, universitetsnettverk, gratis WiFi, VPN osv., vil du ha samme IP-adresse som andre spillere i spillet, selv om du ikke kjenner dem personlig. Dermed vil spillet både du behandle som å bruke den samme internettforbindelsen, og du vil bli blokkert fra spesifikke handlinger som å sende kommandoer/ressurser til samme mål, og varigheten vil avhenge av spillinnstillingene.

I tilfelle du bruker mobildata, kan vi dessverre ikke hjelpe deg. Årsaken er at mange mobilleverandører gir samme IP i mange brukere samtidig. Ta kontakt med dem og diskuter muligheten for en statisk IP.
Husk også at bruk av VPN er forbudt av spillereglene.

Velg språk