Evenementen en Functies

Evenementen en Functies

Terug

Opdrachtensysteem: Hoe het nieuwe opdrachtensysteem gebruiken?

Het nieuwe opdrachtensysteem is de nieuwste toevoeging aan Tribal Wars en zijn grote lijst met functies. Het is een herbewerking van de oude systeem en is bedoeld om je meer vrijheid te geven en je bouwstrategie. In het nieuwe opdrachtensysteem , zullen er tot vijf vensters zijn, die je actieve opdrachten tonen. Het aantal vensters hangt af van of er een evenement loopt voor je markt of niet - zo niet, dan zullen er maar vier vensters verschijnen.

Deze vensters zijn Hoofd opdrachten , Stamopdrachten , Event opdrachten , Mentor opdrachten , en het Beloningen venster. Samen leiden ze je door het vroege spel, door diepe kerkers en hoge bergen. Ze zullen je prestige en glorie laten verdienen en je de middelen geven om je wereld te veroveren! Nou ja, niet helemaal, maar ze zullen je zeker helpen met dat doel!

<br>
<br><span class="fr-video fr-deletable fr-rv fr-draggable" contenteditable="false" draggable="true" style="display: block; clear: both; text-align: center;"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/POCynYjVdpQ?&wmode=opaque" allowfullscreen="" class="fr-draggable" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe></span>
<br>


Selecteer taal