Andere

Terug

Fantastische security en het zo houden!

Uw account veilig houden is erg belangrijk maar erg gemakkelijk te doen zolang u enkele belangrijke tips onthoudt.

Het wachtwoord van je account wordt onherroepelijk versleuteld opgeslagen op onze servers. Dit betekent dat er geen mogelijkheid is voor Tribal Wars medewerkers of andere spelers om toegang te krijgen tot je wachtwoord via ons systeem.

Spelers kunnen echter nog steeds toegang tot je account krijgen door het volgende:

• Je hebt een wachtwoord gekozen dat makkelijk te raden is
  • Je hebt ingelogd op je account vanaf een openbare computer en je hebt het wachtwoord op deze computer opgeslagen. Het is ook mogelijk dat iemand u het wachtwoord heeft zien invoeren
  • U bent het slachtoffer geworden van fraude (ook wel phishing genoemd)
Hier volgen een paar tips over hoe u zich hiertegen kunt beschermen.

• Kies uw wachtwoord zorgvuldig. Het mag niet uw voor- of achternaam bevatten, of iets dat gemakkelijk te raden is. Een wachtwoord zoals 1234 of password is zeer onveilig. Kies iets met cijfers, hoofdletters en speciale tekens.
  • Wanneer u inlogt op een openbare computer, zorg er dan voor dat u niet de optie ingelogd blijven selecteert. Kies altijd nee als je wordt gevraagd of je je wachtwoord wilt opslaan, en zorg ervoor dat niemand toekijkt als je je wachtwoord intypt.
  • Niemand van het Tribal Wars team zal je ooit om je wachtwoord vragen. Als je ooit gevraagd wordt om je wachtwoord in te voeren, zal dat alleen zijn als je inlogt op het spel, dus controleer de adresbalk om er zeker van te zijn dat je op de echte versie van Tribal Wars bent.
  • Je moet nooit hetzelfde wachtwoord voor meerdere sites gebruiken. Het is vooral belangrijk dat je op geen enkele andere site hetzelfde wachtwoord gebruikt als op je e-mailadres. Als je de controle over je e-mail verliest, verlies je nog veel meer. Als u ooit uw account wachtwoord verliest, kunt u dit herstellen met uw e-mail. Wij zullen niet in staat zijn om u te helpen als u uw E-Mail account verliest.