Compatibiliteit en technische problemen

Terug

Kan ik Tribal Wars spelen op een mobiele browser?

Hoewel we onze apps voor iOS en Android aanbieden en aanraden, kun je de Tribal Wars browserversie ook op de browser van je mobiele apparaat spelen, hoewel deze niet goed wordt ondersteund op een mobiele browser en het problemen kan en waarschijnlijk zal veroorzaken met de visualisatie.

Als je naar https://www.tribalwars.nl gaat en inlogt met je accountgegevens, zal het spel je vragen of je wilt overschakelen naar de mobiele browserversie, die is geoptimaliseerd voor kleine schermen.

Als je wilt overschakelen van de mobiele browserversie naar de desktopversie op je mobiele apparaat, kun je een link vinden helemaal onderaan het scherm:

Als u wilt terugschakelen van de desktopversie naar de mobiele browserversie, gaat u naar de accountinstellingen en gebruikt u de link onderaan in het menu aan de linkerkant: