Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Înapoi

Ce este Depozitul Premium

Depozitul Premium este utilizat pentru tranzacționarea punctelor premium pentru resurse și invers. Această caracteristică înlocuiește metoda mai veche de a crea tranzacții pe piață, iar depozitul are propria filă!

Depozitul si Capacitatea lui

Există un Depozit Premium pentru fiecare continent. Fiecare are propria capacitate, indicând câte resurse din fiecare tip poate deține. Acțiunile curente ale depozitului și capacitatea acestuia vor determina rata curentă de tranzacționare. Resursele sunt tranzacționate la rate mai mici atunci când stocul este plin și invers. Când stocul unui Depoziteste plin, nu mai pot fi vândute resurse de acest tip. Când stocul unui Depozit este gol, nu mai pot fi cumpărate resurse de acest tip de la acesta.

Dand o comanda
Puteți introduce comenzi comerciale în câmpurile „Cumpărați” și „Vindeți” și puteți vedea o estimare a valorii acestora, pe baza tarifelor actuale ale resurselor.


Realizarea unei oferte
Când plasați o comandă, Depozitul vă va sugera o tranzacție, cu valori potrivite rotunjite la cel mai apropiat punct premium complet. Când acceptați această ofertă, resursele vor fi transferate între dvs. și Depozit. Vânzarea resurselor la Depozit va necesita negustorii din satul dvs. să livreze resursele în timp ce cumpărarea resurselor va folosi comercianții Depozitului. În ambele cazuri, timpul de livrare va fi 2:00:00. Vă rugăm să rețineți că punctele premium obținute în acest fel nu vor fi transferabile timp de 60 de zile.


Taxarea si Cresterea
Când cumpărați resurse de la Depozit, o mică parte din încasări vor fi puse deoparte automat pentru a-și crește capacitatea pentru resursa tranzacționată. În fiecare zi, Depozitele de pe continentele adiacente se vor regla, de asemenea, în jurul capacității și stocului pentru a atenua diferențele în ratele lor de tranzacționare.

Selectează limba