Cont

Ce este Modul de Vacanta?

Dacă veți fi plecat și aveți nevoie de cineva care să vă supravegheze contul, puteți utiliza sistemul sitting pentru a permite unei persoane să se conecteze la contul dvs. și să aibă grijă de el. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe setări din meniul de sus și apoi la Jucator de Vacanta. Aici puteți introduce numele jucătorului pe care doriți să vă inlocuiasca. De îndată ce acceptă solicitarea, nu veți mai putea să vă jucați contul până când nu veți încheia modul de vacanta.
Ar trebui să vă asigurați că persoana care stă pe cont este cineva în care aveți încredere. Deoarece au acces aproape complet la contul dvs., existand posibilitatea de a face multe daune. De asemenea, trebuie să vă asigurați că au timp să vă îngrijească în mod adecvat contul. Pentru a încheia modul de vacanta, conectați-vă normal la contul dvs. și vi se va prezenta un ecran care vă oferă opțiunea de a încheia sittingul.

Când vi s-a cerut să sa stati la altcineva, va trebui mai întâi să acceptați cererea de de mod de vacanta(sau să o respingeți, dacă nu doriți). Puteți face acest lucru accesând Setări din meniul de sus, apoi făcând clic pe Mod de Vacanta. După ce ați acceptat solicitarea, veți vedea un link de conectare lângă numele jucătorului. Acest lucru vă va permite să accesați contul lui.

De fiecare dată când configurați un cont, acesta trebuie confirmat cu parola contului. Notă: după un timp prestabilit, restricțiile de timp sunt aplicate conturilor inlocuite, cum ar fi imposibilitatea de a trimite atacuri, suport sau tranzacții. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de setări pentru fiecare lume și pagina de anunțuri pentru fiecare lume.