Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Înapoi

Apple iOS - am comandat un produs, dar nu l-am primit. Ce pot sa fac?

  • Ne pare rău că ați avut probleme cu achiziția. În cazuri rare, se poate întâmpla, din păcate, să nu primiți ceea ce ați cumpărat atunci când faceți o achiziție cu un dispozitiv mobil. Acest lucru se poate datora, de exemplu, unei conexiuni de internet pierdute sau instabile ale dispozitivului dvs. mobil în timpul procesului de plată. Dar nu vă faceți griji, vă vom ajuta să obțineți ceea ce ați cumpărat.

Dacă ați achiziționat puncte premium, un pachet sau orice altă achiziție in-app din Tribal Wars, dar nu ați primit nimic, puteți face singuri urmatorii pași:

  1. Pur și simplu deschideți din nou Magazinul din aplicație; în multe cazuri, aceasta va livra deja produsul în contul dvs.
  2. Dacă acest lucru nu vă rezolvă problema, închideți complet aplicația și porniți-o din nou.
Iată cum să închideți în mod corespunzător Tribal Wars pe iOS 7 sau mai nou:

  • Apăsați de două ori butonul Acasă. Veți vedea mici previzualizări ale aplicațiilor dvs. folosite recent.
  • Localizați aplicația Tribal Wars în această imagine de ansamblu. În unele cazuri, este posibil să fie nevoie să glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a o găsi.
  • Glisați în sus pe previzualizarea app pentru a o închide.

Dacă repornirea Tribal Wars nu ajută, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți. Puteți face asta accesând setările din joc și atingând butonul de asistență de acolo. Sau pur și simplu faceți clic pe butonul de sub acest articol. Când creați un ticket, vă rugăm să oferiți o captură de ecran a chitanței furnizate de iTunes. Factura va arata similar cu aceasta:
Aflați cum puteți găsi istoricul de achiziții iTunes aici

Notă: Dacă tranzacția este încă afișată drept „În așteptare”, din păcate nu vă putem ajuta încă și va trebui să așteptăm până când Apple a procesat achiziția.

Fiecare tranzacție făcută prin intermediul aplicației noastre iOS trece prin iTunes. Prin urmare, trebuie să contactați direct iTunes dacă continuați să aveți probleme, cum ar fi plățile refuzate sau un cont nevalid, atunci când încercați să faceți o achiziție în aplicație.

Pentru a obține mai multe informații despre cum să contactați iTunes, atingeți
aici.
Articole conexe
Selectați limba