Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Puncte Premium, Pachete, si Oferte

Înapoi

Android - am comandat un produs, dar nu l-am primit. Ce pot sa fac?

Ne pare rău că ați avut probleme cu achiziția. În cazuri rare, se poate întâmpla, din păcate, să nu primiți ceea ce ați cumpărat atunci când faceți o achiziție cu un dispozitiv mobil. Acest lucru se poate datora, de exemplu, unei conexiuni de internet pierdute sau instabile ale dispozitivului dvs. mobil în timpul procesului de plată. Dar nu vă faceți griji, vă vom ajuta să obțineți ceea ce ați cumpărat.

Dacă ați achiziționat puncte premium, un pachet sau orice altă achiziție în aplicație în Tribal Wars prin Google Play, dar nu ați primit nimic, puteți face singuri pași:
  1. Pur și simplu deschideți din nou Magazinul din aplicație; în multe cazuri, aceasta va livra deja produsul în contul dvs.

  2. Dacă acest lucru nu vă rezolvă problema, închideți aplicația și porniți-o din nou. Pentru a face acest lucru, forțați oprirea Tribal Wars prin Setările dispozitivului> Managerul de aplicații.


Dacă închiderea aplicației Tribal Wars nu vă ajută, contactați echipa noastră de asistență pentru clienți. Puteți face asta accesând setările din joc și atingând butonul de asistență de acolo. Sau pur și simplu faceți clic pe butonul de sub acest articol.

Pentru a investiga starea achiziției dvs., vom avea nevoie de numărul de comandă (începând cu GPA. **), pe care îl puteți găsi pe chitanța pe care o veți primi prin e-mail de la Google. Vă rugăm să copiați numărul GPA în text sau prin captură de ecran și să îl adăugați în ticket. Dacă este nevoie, puteți afla mai multe despre istoricul achizițiilor dvs. prin serviciile Google, mai precis prin intermediul acestui link

Notă: Fără numărul de comandă, nu este posibil să urmarim sau să returnam articole.

Fiecare tranzacție făcută prin aplicația noastră Android este procesată prin Google Play. Prin urmare, va trebui să contactați direct Google dacă continuați să aveți probleme, cum ar fi plățile refuzate sau un cont nevalid, atunci când încercați să faceți o achiziție în aplicație.

Pentru mai multe informații despre cum să contactați Google, vă rugăm să atingeți aici.


Selectează limba