Herný účet

Herný účet

Naspäť

Čo je to zástup v dovolenke?

Ak sa dočasne nemôžete prihlásiť na váš účet, môžete požiadať iného hráča pomocou zástupu v dovolenke, aby sa o váš účet postaral v dobe vašej neprítomnosti. Urobíte to tak, že kliknete na nastavenia v hodnom menu a tam na zástup v dovolenke. Následne môžete zadať meno hráča, ktorého požiadate, aby sa staral o váš účet. Keď vašu žiadosť prijme, nebudete sa môcť prihlásiť do hry, kým nebude ukončené zastupovanie.

Ako zástupcu žiadajte určite takého hráča, ktorému môžete plne dôverovať. Bude mať kontrolu nad vaším účtom, takže ho môže dokonca vedome poškodiť. Tiež by to mal byť niekto, kto má čas a môže sa dostatočne starať o váš účet. Zástup v dovolenke ukončíte tak, že sa prihlásite na svoj účet a následne pomocou ponúknutej možnosti zástup zrušíte.

Ak vás o zastupovanie žiada iný hráč, musíte najskôr jeho žiadosť prijať (alebo zamietnuť, ak sa mu účet starať nechcete). Navštívte nastavenia v hodnom menu a tam zástup v dovolenke. Keď prijmete žiadosť, uvidíte tlačidlo na prihlásenie sa do účtu iného hráča, na ktoré môžete kliknúť a starať sa o jeho účet.

Počas nastavovania zástupu v dovolenke od vás bude hra žiadať, aby ste zadali heslo k vášmu účtu.

Poznámka: Existujú rôzne obmedzenia, ktorými môžete zabrániť zástupcovi vykonávať určité akcie na vašom účte, napr. posielať útoky, podporu či obchodovať. Všetky ďalšie informácie nájdete na danej stránke so zastupovaním.

Výber jazyka