Hur assisterar jag andra?

Ibland behöver en annan medlem av din stam eller en vän din hjälp. Du kan skicka resurser till andra spelare, men du kan också skicka trupper som stöd för att försvara andra spelare mot fiender. För att göra detta, gå till din samlingsplats och ange målkoordinaterna, lägg sedan till antalet trupper du vill skicka. Klicka nu på "Support" och bekräfta med "OK" så börjar dina trupper sin resa.

När du skickar din paladin som en del av din assisterande  armé, rör sig alla dina trupper i samma hastighet som din paladin. När dina trupper attackeras i en annan spelares by kommer du att få en rapport som berättar hur många trupper du har förlorat. Du ser inte vem som attackerade, eller hur många enheter som attackerade. När dina trupper har försvarat en by kan du dra tillbaka dem. För att dra tillbaka dina trupper gå till din samlingsplats och klicka på "trupper". Där kan du dra tillbaka några eller alla dina trupper.