Event & Funktioner

Tillbaka

Uppdragssystemet: Hur använder jag det nya Uppdragssystemet?

Det nya Uppdragssystemet är ett av de senare tillskottet till Tribal Wars och dess stora lista med funktioner. Det är en omarbetning av det gamla Uppdragssystemet och är tänkt att ge mer frihet till dig och din byggstrategi. I det nya Uppdragssystemet kommer det att finnas upp till fem fönster som visar dig dina aktiva uppdrag. Antalet fönster beror på om det pågår ett event på din marknad eller inte - om inte, kommer bara fyra fönster att dyka upp.

Dessa fönster är Huvuduppdragen, Stamuppdrag, Event uppdrag, Mentor uppdrag och Belöningsfönstret. Tillsammans kommer de att vägleda dig genom det tidiga spelet, genom djupa fängelsehålor och höga berg. De kommer att låta dig tjäna prestige och ära och ge dig resurserna att erövra din värld! Tja, kanske inte helt, men de kommer definitivt att hjälpa till med det målet!