Event & Funktioner

Tillbaka

Uppdragssystemet: Måste jag följa stegen i Uppdragen?

Med introduktionen av det nya Uppdragssystemet har de gamla gränserna för Uppdragen blivit föråldrade. Så fort du bygger en byggnad får du tillbaka resurser när du är klar med den. Som ett exempel, kommer här är en beräkning:

Till exempel, om du bygger ett HQ nivå 20; belöningsvärdet är satt till 10 %
→ uppgraderingskostnader för HQ (trä) 7.266; 10% av det värdet 727
→ detta är större än 100 (fördefinierat antal) → du får 727 trä istället för 100 trä.
Specialfall: om du lägger till fler än 5 byggnader i kön kommer kostnaderna att öka, men belöningen kommer att begränsas till de ursprungliga resurskostnaderna.