Endgame

Tillbaka

Den Stora Belägringen

För att vinna Den Stora Belägringen måste du belägra på förhand skapade NPC-"distrikt" och försvara dem under en viss tid, för att samla influenspoäng för att vinna världen. Den stora staden i centrum är uppdelad i 4 stadsdelar, som består av 9 distrikt (byar).

Distrikt har alltid 1 lojalitet, och det tar exakt samma tid att nå oavsett var du attackerar från. De har också en försvarsmalus (negativ bonus) som gör det svårare att försvara dem och uppmuntrar spelarinteraktioner.