Världar

Tillbaka

Vad är en Speed värld?

Speed världen är en speciell server där spelet körs i "rundor". Dessa omgångar är modifierade spelversioner av originalspelet. De spelas med mycket högre hastighet (upp till 400 gånger snabbare) och varar någonstans mellan ett par timmar och några veckor.

Eftersom den här servern återställs när en runda har avslutats finns det inget arkiv och vinster kommer inte att räknas till prestationerna, eller dyka upp på din profil.

Inställningarna på en Speed runda kan skilja sig mycket från en vanlig värld och det här är bara några exempel;

• Katas runda - Vanligtvis är adling inaktiverad på dessa rundor och du vinner genom att ha byn med högst poäng när rundan slutar.
  • Bash runda - Ibland är adling inaktiverad på dessa rundor och du vinner genom att ha högst ODA (Opponents Defeated as Attacker) när rundan slutar.
Tänk på att vissa spelversioner kan ha specifika regler som bara gäller på Speed världen (t.ex. kontobyte är inte tillåtet, eller bara ett konto per enhet)

Du kan hitta en fullständig lista över aktuella, kommande och även tidigare omgångar på länken Speedrundor i toppmenyn på spelversioner som har en Speed värld.
Observera att inte alla spelversioner har sin egen Speed värld.