Savaş Sanatı

Savaş Sanatı

Geri

Moral nedir ve nasıl çalışır?

Moral, saldıranın ve savunanın puanlarından hesaplanan, yeni başlayanlara yönelik bir korumadır. Normalde saldırırken %100'lük bir morale sahip olunur, ancak çok yüksek puana sahip bir oyuncu belirgin olarak daha düşük puana sahip bir oyuncuya saldırırsa, kötü bir moral alır, örn. %45. Bu, birliklerinin normal kuvvetin %45'lik kısmıyla savaştıkları anlamına gelir. Küçük oyuncu olarak daha fazla puana sahip bir oyuncuya saldırılırsa moral %100 olarak kalır ve ayrıca bonus alır, %130'luk bir moral gibi.

Zaman ayrıca moral hesaplamasında etkileyici bir faktör olabilir. Bununla, oyuncunun dünyaya katılmasından bu yana geçen süreyi kullanır. Küçük bir oyuncu uzun süredir bir dünya oynuyorsa ancak hala az sayıda puanı varsa, moral %50'ye ulaşana kadar sürekli olarak yükselecektir.

Saldırırken veya savunurken morali belirleyebildiğin bir moral hesaplayıcısı (simülatörde) mevcuttur. Bunun için toplam puanını ve düşmanının toplam puanını girmelisin. Tüm dünyalar moral kullanmaz ve moral ayarları dünyadan dünyaya değişebilir.


Dil seç