Hesap

Hesap

Geri

Hesap Bakıcılığı nedir?

Uzakta olacaksanız ve birisinin hesabınızı takip etmesine ihtiyacınız varsa hesabınıza giriş yapmasına ve onunla ilgilenmesine Bakıcılık Sistemini kullanarak izin verebilirsiniz. Bunu yapmak için üst menüde yer alan ayarlara ve ardından Hesap Bakıcılığı seçeneğine tıklamalasınız. Burada hesabınıza bakıcılık yapmasını istediğiniz oyuncunun ismini girebilirsiniz. Bakıcı bu isteğinizi kabul ettiği anda bakıcılık sonlanana kadar tekrar hesabınızla oynayamayacaksınız.

Bakıcızınızın güvenilir biri olduğundan emin olmanız gerekir. Hesabınıza tam erişim için yetkileri olacağından zarar verme potansiyelleri bulunabilir. Ayrıca hesabınıza yeterli özeni gösterecek zamanları olması gerekir. Bakıcılığı sonlandırmak için normal bir şekilde hesabınıza giriş yapın ve sistem size bakıcılığı bitirme seçeneği içeren için bir ekran sunacak.

Başka birisinin yerine hesaba bakmanız istendiğinde öncelikle bunu kabul etmelisiniz. (ya da yapmak istemiyorsanız geri çevirebilirsiniz) Bunu üst menüde bulunan Ayarlar'a gidip ardından Hesap Bakıcılığına tıklayarak yapabilirsiniz. Bakıcılığı kabul ettiğinizde oyuncu isminin yanında bir giriş bağlantısı göreceksiniz. Bu bağlantı onların hesabına erişmenizi sağlar. 

Bir bakıcılık planladığınızda her seferinde bunu hesap şifreniz ile doğrulamanız istenecektir. 

Not: Önceden belirlenen bir süre tamamlandığında bakıcı hesaplara saldırı, destek ya da ticaret yapamama gibi kısıtlamalar getirilir. Daha fazla bilgiyi ayarlar sayfasında ve dünya özelliklerinin ilan edildiği duyuru sayfalarında bulabilirsiniz.

Dil seç