Diğerleri

Diğerleri

Geri

Harika bir güvenlik ve koruma!

Hesabınızı güvende tutmak çok önemlidir ve bazı önemli ipuçlarını hatırladığınız sürece bunu yapmak çok kolaydır.
Hesap şifreniz, sunucularımızda geri alınamayacak şekilde şifrelenmiş bir şekilde saklanır. Bu, Klanlar ekibinin veya diğer oyuncuların sistemimiz aracılığıyla şifrenize erişmesinin bir yolu olmadığı anlamına gelir.
Ancak, oyuncular aşağıdakilerden dolayı hesabınıza erişmeye devam edebilir:
  • Kolayca tahmin edilebilecek bir şifre seçtiniz
  • Herkese açık bir bilgisayardan hesabınıza giriş yaptınız ve şifreyi bu bilgisayara kaydettiniz. Şifreyi girerken birinin sizi izlemesi de mümkündür.
  • Dolandırıcılık kurbanı oldunuz (bazen kimlik avı olarak anılır)

İşte kendinizi bu tür şeylere karşı nasıl koruyacağınızla ilgili birkaç ipucu.

  • Parolanızı dikkatli seçin. Adınızı veya soyadınızı veya tahmin edilmesi kolay bir şey içermemelidir. 1234 veya şifre gibi bir şifre son derece güvensizdir. Rakamlar, büyük harfler ve özel karakterler içeren bir şey seçmelisiniz.
  • Herkese açık bir bilgisayarda oturum açtığınızda, oturumu açık tut seçeneğini seçmediğinizden emin olun. Parolanızı kaydetmek isteyip istemediğiniz sorulduğunda her zaman hayır'ı seçin ve parolanızı yazarken kimsenin izlemediğinden emin olun.
  • Klanlar ekibinden hiç kimse sizden şifrenizi istemez. Parolanızı girmeniz istenirse, bu yalnızca oyuna giriş yaparken olacaktır, bu nedenle Klanlar'ın gerçek sürümünde olduğunuzdan emin olmak için adres çubuğunu kontrol edin.
  • Birden fazla site için asla aynı şifreyi kullanmamalısınız. E-posta adresinizde kullandığınız şifreyi başka herhangi bir sitede kullanmamanız özellikle önemlidir. E-postanızın kontrolünü kaybederseniz, çok daha fazlasını kaybedersiniz. Hesap şifrenizi kaybederseniz, E-postanızla kurtarabilirsiniz. E-posta hesabınızı kaybederseniz size yardımcı olamayız.
Dil seç