Αποστολές

Αποστολές

Πίσω

Περισσότεροι Πόροι

Μέρος
Τίτλος
Περιγραφή
Προϋποθέσεις
Ανταμοιβές
1
Υπό κατασκευή Κτίρια
Κάθε κτίριο έχει ένα ανώτατο επίπεδο μέχρι το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί. Αργότερα θα διαπιστώσεις πως ένα μόνο χωριό δεν επαρκεί για να υποστηρίξει τον διαρκώς αυξανόμενο στρατό σου, αλλά προς το παρόν αρκεί αυτό το χωριό. Εάν δεν θέλεις να αναβαθμίσεις ένα υπό κατασκευή κτίριο, μπορείς να ακυρώσεις την κατασκευή και να σου επιστραφεί το 90% των πόρων που χρειάστηκε η αναβάθμιση. Προτείνω να συνεχίσεις την αναβάθμιση του Ξυλουργείου για να εξασφαλίσεις το Ξύλο που θα χρειαστεί για τα επόμενα βήματα.
Φτάσε το Ξυλουργείο στο επίπεδο 3
300 x Ξύλο
2
Επεκτείνοντας το Ορυχείο Πηλού
Μπορείς να υπολογίσεις εύκολα τους πόρους που θα κερδίζεις αναβαθμίζοντας ένα κτίριο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ελέγξεις τις πληροφορίες στο μενού του κτιρίου. Όπως βλέπεις, το Ορυχείου Πηλού πρέπει να παράγει περισσότερο Πηλό. Μπορείς να δεις πόσο περισσότερο Πηλό θα παράγει στο επόμενο επίπεδο, ρίχνοντας μια ματιά στις πληροφορίες του κτιρίου.
Φτάσε το Ορυχείο Πηλού στο επίπεδο 3
400 x Πηλός
3
Περισσότερα ορυχεία και χρονοδιαγράμματα
Στο κάτω μέρος της οθόνης Άρχοντά μου, υπάρχει ένα χρυσό βέλος. Πατώντας το, θα έχεις πρόσβαση στο Χρονοδιάγραμμα. Από εκεί μπορείς να δεις πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός κτιρίου. Προτείνω να αναβαθμίσεις το Σιδηρωρυχείο και να χρησιμοποιήσεις το Χρονοδιάγραμμα για να ελέγξεις πότε θα είναι έτοιμη η αναβάθμιση.
Φτάσε το Σιδηρωρυχείο στο επίπεδο 3
400 x Σίδερο
Επιλογή γλώσσας