Teljesítmények

Teljesítmények

Vissza

Általános információ

Az eredmények mutatják meg a többi játékos számára, hogy mennyi mindent értél el eddig, milyen volt az eddigi teljesítményed. Sokat nyom a latba, ha valakinek sok eredménye van.Eredmények


Az eredmények a Tribal Wars 2-ben eddig elért teljesítményedet mutatják. Az eredményeket különböző helyzetekben lehet megszerezni, és minden egyes eredmény eredmény pontokat ad, amelyek összeadódnak.

Az eredményeket a játék adja, hogy lásd, miket értél el eddig, többek között mennyi nyersanyagot fosztottál már, vagy mennyiszer kereskedtél.

Áttekintés


Az áttekintés megmutatja, hogy ám-blokk hogyan állsz az eredményekkel . Megnézheted, hogy hány pontod van, és mennyi lehetséges még. A felső menüsoron megnézheted, hogy milyen eredményeket lehet megszerezni.

Legutóbbi eredményekEz a felület mutatja az 5 legutóbb megszerzett eredményedet. Ha rákattintasz egyre, bővebb információt kapsz róla.

Eredmények összehasonlítása


Összehasonlíthatod a te eddig megszerzett eredményeidet másokéival. Ehhez nyisd meg egy másik játékos profilját, és menj az "Összehasonlítás" gombra.


A lap tetején a bal oldalon láthatod a te-, illetve a jobb oldalon a másik játékos eredmény pontjait, játékos pontjait, falvait, harci pontjait és a jelenlegi eredményeit.

Itt azt is láthatod, hogy a játékos milyen kitüntetéseket szerzett meg összehasonlításban veled.

Nyelv kiválasztása