Küldetések

Küldetések

Vissza

Még több nyersanyag

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Az építési várólista
Az egyes épületeket csak meghatározott szintig fejlesztheted. El fog jönni az idő, amikor egy falu nem lesz elég a növekvő hadseregünk ellátására, de egyelőre még nem tartunk itt. Ha úgy döntesz, hogy mégsem fejleszted tovább a várólistában lévő egyik épületet, törölheted a folyamatot: ilyenkor a befektetett nyersanyagok 90%-át visszakapod. Javaslom, hogy fejlesszük a fatelepet, hogy elég fával rendelkezzünk a jövőbeni projektekhez.
Érd el a Fatelep 3. szintjét
300 x Fa
2
Az agyagbánya mélyítése
Egyszerű megbecsülni, hogy egy épület továbbfejlesztése mennyi extra nyersanyagot jelent majd: nyisd meg a nyersanyagépület menüjét, majd tekintsd át az információkat, amiket összegyűjtöttem neked. Ahogy láthatod, agyagbányáinknak több agyagot kell előállítaniuk: az információs jelentésben megnézheted, hogy mennyivel több agyagot fognak gyártani a fejlesztést követően.
Érd el az Agyagbánya 3. szintjét
400 x Agyag
3
További bányák és idővonalak
Nagyuram, a képernyő alján található aranyszínű nyíl segítségével tekintheted meg az idővonalat. Ebből megtudhatod, hogy az egyes építkezések mikor fejeződnek be. Javaslom, hogy fejleszd tovább a vasbányákat, és kövesd figyelemmel az idővonalat, melyen láthatod, hogy mikor fog befejeződni a folyamat.
Érd el a Vasbánya 3. szintjét
400 x Vas
Nyelv kiválasztása