Quests

Quests

Vissza

A védekezés módja

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Kard és pajzs
A lándzsások remekül teljesítenek, uralkodóm, de a háborúkat csak lándzsásokkal lehetetlen megnyerni. Bővíteni kell barakkjainkat, hogy tovább tudjuk növelni a katonai képzéseinket. Ennek eredményeképpen már kardforgatókat is tudunk majd toborozni.
Érd el a Barakk 3. szintjét 10 Kardforgató
2
Védők
Fontos tisztában lenni vele, hogy mely egységek melyekkel szemben hatékonyak. A lándzsások kiválóak a lovasság ellen, a kardforgatók könnyedén végeznek a gyalogsággal, az íjászok pedig a többi íjászegység ellen hatékonyak. A nehéz lovas nagyon drága, de a védelem elitjét jelenti, mivel gyakorlatilag nincs gyenge pontja. Ha további részletekre lennél kíváncsi, a jelentéseimben az egységek erősségeire és gyengeségeire is külön kitérek.
Toborozz 10 Kardforgatót 10 Íjász
3
Támogatás!
Miután sikerült szövetséget kötnünk a tartományon belül, támogatást is küldhetünk a szövetségeseinknek. Ily módon csapatokat küldhetünk, akik egészen addig segítenek megvédeni az adott falvat, amíg vissza nem hívjuk őket, vagy amíg a falu vezetője vissza nem küldi őket. A támogató csapatok kiküldése két szomszédos falu barátságát szimbolizálja, és a két város közötti béke fenntartását szolgálja. De vigyázz, nagyuram, néhány vezető igazi köpönyegforgató, akik csupán arra várnak, hogy védelem nélkül maradj.
Támogass egy falut legalább 1 Lándzsással 2 Stratéga
4
Harcászat
Ha a sereged stratégával is rendelkezik, egységeid sokkal gyorsabban tudják keresztülszelni a világot. A gyorsabb haladásnak köszönhetően meglephetjük az ellenséget, és még az előtt csaphatunk le rájuk, hogy elkezdenének felkészülni a védelemre.
Támogass egy falut legalább 1 Kardforgatóval és egy Stratégával
2 Stratéga
Nyelv kiválasztása