Quests

Quests

Vissza

Előkészületek

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Hatékony képzés
A fejlesztés nem minden esetben jelenti azt, hogy új egységeket tudunk toborozni, de a meglévő egységek toborzási ideje garantáltan lecsökken. A barakk néhány apróbb fejlesztésével az embereink sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnak kiképezni embereket.
Érd el a Barakk 4. szintjét 20 Lándzsása
2
Előrelátás
Amíg egyes egységek kiképzése több fába vagy vasba kerül, élelmiszerre azonban minden katonának szüksége van, ezért nagyon fontos, hogy folyamatosan nyomon kövessük, hogy mennyi élelmiszert termelünk, illetve az egységeink mennyit fogyasztanak.
Képezz ki legalább 40 élelmiszernyi egységet
5 Könnyűlovas
3
Készen állsz vagy sem?
A játék folyamán többször elő fog fordulni, hogy az ellenség a kapunkat ostromolja, ezért igazán bölcs dolog lenne, ha rendesen megerősítenénk azt. Azt javaslom, hogy építs falat a falu köré, hogy a védelmi egységek hatékonyabban tudják visszaverni a támadásokat.
Érd el a Fal 3. szintjét 500 x Agyag
4
A tisztjeid
Ha jó hírnevet sikerül szereznünk a harcmezőn, képesek leszünk tiszteket felvenni a sorainkba. Meghívtam két Zsákmányok mesterét a falunkba. Ha sikerülne lenyűgöznünk őket, hajlandóak lennének segíteni nekünk, melynek köszönhetően az általad választott utakról kétszer akkora zsákmánnyal térhetünk vissza.
Vívj meg 5 csatát legalább 20 élelmiszernyi egységgel 3 x Zsákmányok mestere
Nyelv kiválasztása