Quests

Quests

Vissza

A siker titkai

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Több egység, kevesebb idő
Ellenségeink egyre csak erősödnek, ezért egyre gyorsabban kell toboroznunk, hogy versenybe szállhassunk ellenük. A gyakorlótermeknek és a jobb tanároknak köszönhetően sokkal gyorsabban tudunk katonákat faragni a fiúkból.
Érd el a Barakk 10. szintjét 20 Íjász
2
Achilles-sarok
A város egyre csak növekszik, a farmjaink pedig többet termelnek, mint amire az embereknek szükségük van. Úgy vélem, itt az ideje, hogy friss, fiatal újoncokat kezdjünk el kiképezni, már csak azt kellene tudnom, hogy milyen egységeket szeretnél a seregedbe. Megkezdtem egy csapat lovas kiképzését, melynek során azt is megtanítom számukra, hogy hogyan használják az íjukat a lóháton. Az újoncokkal együtt ők is készen fognak állni.
Toborozz egységeket legalább 60 egységnyi élelmiszerért 5 Lovasíjász
3
Falak megerősítése
Miközben a csapataink figyelmét a barbárok és az ellenséges katonák kötik le, mi magunk védtelenek maradunk a támadásokkal szemben. Azt javaslom, hogy a falu védelme érdekében erősítsük meg a falainkat. Az erősebb falak nagyobb bátorságot adnak csapatainknak, hogy szembeszálljanak a falut érő támadásokkal.
Érd el a Fal 6. szintjét
800 x Fa
4
Több csata!
Parancsok! Nem jó, hogy a csapataink a falon belül lógatják a lábukat. Küldd ki őket fosztogatni, és segítségükkel szerezd meg azokat a nyersanyagokat, amelyek egy nagyszerű főváros megépítéséhez szükségesek!
Vívj meg 10 csatát legalább 40 egységnyi élelmiszerrel 1.500 x Fa
1.500 x Agyag
1.500 x Vas
Nyelv kiválasztása