Achievements

Terug

Algemene informatie

Achievements zijn een manier om de verdiensten en mijlpalen van een speler te laten zien.

Achievements

Achievements worden gemeten in je resultaten en groei in Tribal Wars 2. Achievements zijn er in verschillende onderdelen van het spel; elke achievement geeft een aantal "Achievementpunten" die gezien kunnen worden op het spelersprofie.

Achievements worden aan je toegekend door aan bepaalde criteria te voldoen, bijvoorbeeld een bepaald aantal punten behalen, de markt een aantal keer gebruiken of een bepaalde hoeveelheid grondstoffen plunderen.

Overzicht

De overzichtspagina geeft je huidige voortgang voor elke achievement-categorie weer. Je kunt zien hoeveel punten je momenteel hebt, en wat het maximum aantal punten is. Door op één van de categorieën te klikken, ga je naar de specifieke categorie.

Laatste achievements

Deze sectie laat je laatste 5 achievements zien. Door erop te klikken ga je naar de specifieke achievement, waar je je voortgang kan zien.

Achievements vergelijken

Je kunt je eigen achievements vergelijken met die van andere spelers. Dit kan door naar het profiel naar een speler te gaan en op 'Vergelijken' te drukken.

Bovenin dit scherm zie je jouw achievementpunten (links) en die van de geselecteerde spelers (rechts). De punten van spelers, aantal dorpen, gevechtspunten en de achievements zijn te vinden onder spelersinformatie.

Bij het vergelijken heb je een algemeen overzicht van welke achievements de andere spelers hebben behaald in vergelijking met jezelf.