Account

Account

Wróć

Jak mogę usunąć konto ze świata?

Konto na świecie można usunąć, wybierając Ustawienia > Konto > Usuń konto. Usunięcie nastąpi po pięciu dniach, można je anulować w dowolnym momencie w ciągu tych pięciu dni, a po wykonaniu jest trwałe i nie można go cofnąć. Usuwane jest tylko konto na obecnym świecie. Jeśli chcesz usunąć konta gier na wielu światach, musisz je usunąć pojedynczo. Usunięcie konta należy potwierdzić hasłem do konta.

Opcja będzie dostępna TYLKO, jeśli tylko hasło i/lub adres e-mail nie uległy zmianie w ciągu ostatnich 5 dni.

Wybierz język